Over Bedrijfopvoorne.nl

Een netwerkorganisatie speciaal voor ZZP’ers; dat is waar Bedrijfopvoorne.nl voor staat. Met elkaar kennis maken, ieders expertise ontdekken en door samenwerking als belangrijk ingrediënt te zien in het ondernemen, bereiken we samen meer. Een nieuwe vorm van netwerken voor en door ZZP’ers. De krachten bundelen door lid te worden van Bedrijfopvoorne.nl is winst voor ons allemaal.

Bedrijfopvoorne.nl organiseert regelmatig inspirerende netwerkbijeenkomsten waar de verbinding met elkaar belangrijk is. We noemen deze netwerkbijeenkomst BiZZ-Plein. Zoals een dorpsplein veel reuring en activiteiten brengt, willen wij dit met ons BiZZ-Plein doen.

Het bestuur

Het bestuur van Stichting BedrijfopVoorne.nl wordt gevormd door een groep enthousiaste ZZP’ers, die ieder wonen of werken op het eiland Voorne. Formeel bestaat het algemeen bestuur van de stichting uit zeven bestuursleden. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester vormen het dagelijks bestuur. Alle bestuursleden nemen deel in een commissie met een speciaal aandachtsgebied. Leden van Bedrijfopvoorne.nl worden van harte uitgenodigd om één deze commissies te ondersteunen. Mocht je interesse hebben om je aan te melden voor een commissie, neem dan contact met ons op.

Foto van Ellen Mol
Voorzitter

Ellen Mol

Foto van Saskia van den Berg
Secretaris

Saskia van den Berg

Foto van Sandy Riemers
Penningmeester

Sandy Riemers

Foto van René Valkenburg
Bestuurslid

René Valkenburg

Foto van Sandra van der Hor
Bestuurslid

Sandra van der Hor

Foto van Nieuw bestuurslid?
Bestuurslid

Nieuw bestuurslid?

Ben je lid van BedrijfOpVoorne en wil je ook bestuurslid worden, stuur dan een mailtje naar info@bedrijfopvoorne.nl