Over Bedrijfopvoorne.nl

Een netwerkorganisatie speciaal voor ZZP’ers; dat is waar Bedrijfopvoorne.nl voor staat. Met elkaar kennis maken, ieders expertise ontdekken en door samenwerking als belangrijk ingrediënt te zien in het ondernemen, bereiken we samen meer. Een nieuwe vorm van netwerken voor en door ZZP’ers. De krachten bundelen door lid te worden van Bedrijfopvoorne.nl is winst voor ons allemaal.

Bedrijfopvoorne.nl organiseert regelmatig inspirerende netwerkbijeenkomsten waar de verbinding met elkaar belangrijk is. We noemen deze netwerkbijeenkomst BiZZ-Plein. Zoals een dorpsplein veel reuring en activiteiten brengt, willen wij dit met ons BiZZ-Plein doen.

Het bestuur

Het bestuur van Stichting BedrijfopVoorne.nl wordt gevormd door een groep enthousiaste ZZP’ers, die ieder wonen of werken op het eiland Voorne. Formeel bestaat het algemeen bestuur van de stichting uit zeven bestuursleden. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester vormen het dagelijks bestuur. Alle bestuursleden nemen deel in een commissie met een speciaal aandachtsgebied. Leden van Bedrijfopvoorne.nl worden van harte uitgenodigd om één deze commissies te ondersteunen. Mocht je interesse hebben om je aan te melden voor een commissie, neem dan contact met ons op.

Foto van Ellen Mol
Voorzitter

Ellen Mol

Binnenkort is hier het profiel van Ellen Mol te zien.

Foto van Saskia van der Heijden
Secretaris

Saskia van der Heijden

Binnenkort is hier het profiel van Saskia van der Heijden te zien.

Foto van René Valkenburg
Penningmeester

René Valkenburg

Binnenkort is hier het profiel van René Valkenburg te zien.

Foto van Dinie Barendregt
Bestuurslid

Dinie Barendregt

Binnenkort is hier het profiel van Dinie Barendregt te zien.

Foto van Sandy Riemers
Bestuurslid

Sandy Riemers

Ik ben loopbaanadviseur en focus me op een ieder die aan zijn professionele ontwikkeling wil werken.

Foto van Monique van der Schans
Bestuurslid

Monique van der Schans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.