BiZZ-Plein, dé netwerkavond van Bedrijfopvoorne.nl

Bedrijfopvoorne.nl organiseert regelmatig inspirerende netwerkbijeenkomsten waar de verbinding met elkaar belangrijk is. We noemen deze netwerkbijeenkomst BiZZ-Plein. Zoals een dorpsplein veel reuring en activiteiten brengt, willen wij dit met ons BiZZ-Plein doen.

Elkaar actief helpen
Op BiZZ-Plein helpen we elkaar, zoeken we verbinding en kijken we samen naar verfrissende en inspirerende ideeën. Daar leg je samenwerkingverbanden, maak je kennis met elkaar en elkaars netwerk en gunnen we elkaar opdrachten. BiZZ-Plein is voor alle ZZP-ers vrij toegankelijk. Dus ook niet-leden zijn van harte welkom!

Waar en wanneer
De commissie Netwerken organiseert eens in de zes weken een BiZZ-Plein. Dit vindt plaats op verschillende dagen van de week op diverse locaties op Voorne.

Het programma
De avond van BiZZ-Plein heeft een vaste opbouw met iedere keer een andere invulling. De avonden starten altijd om 17:00 uur met vanaf 18:00 uur een buffet of maaltijd. De kosten voor deze maaltijd houden we op max. € 15,00 p.p. incl. BTW. Uiteraard ben je ook vanaf 19:00 uur van harte welkom, want dan opent de voorzitter de avond. Vaste items van het programma zijn ‘It’s PITCH time’, presentatie door een sponsor of locatie-eigenaar, lezing of workshop door een lid of gastspreker en uiteraard netwerken.