Op een winderige middag aan het strand was het aangenaam toeven bij de open haard van Beachclub View in Rockanje. Beachclub VIEW is het gehele jaar geopend en biedt mogelijkheden voor particulieren en bedrijven, van een kleinschalig feestje tot grote partijen van maximaal 1.500 gasten. Op 17 mei vond daar alweer de derde BiZZ-Plein van dit jaar plaats.

Nieuwe website bijna klaar
Ellen Mol, de voorzitter, trapte het BiZZ-Plein af met het tonen van de nieuwe website en riep de leden op om vooral hun profiel op de website door te nemen en een zogenaamde testimonial over waarom zij lid geworden zijn, te sturen aan info@bedrijfopvoorne.nl. De nieuwe website heeft een frisse en moderne look & feel. De voorzitter vroeg de aanwezigen ook om vooral leuke nieuwsfeiten, interessante websites en andere nuttige informatie toe te sturen.

Nieuw bestuurslid gezocht
Het bestuur bestaat nog steeds uit zes bestuursleden, terwijl het bestuur officieel uit een ongelijk aantal leden moet bestaan. En dus deed de voorzitter een oproep voor een nieuw bestuurslid, die zich dezelfde avond nog aanmeldde. Bij het volgende BiZZ-Plein zal deze worden voorgesteld.

Regionale zichtbaarheid
Om de zichtbaarheid van BedrijfopVoorne.nl en haar leden te vergroten zal het bestuur actief deelnemen aan diverse lokale en regionale evenementen. De voorzitter gaf aan dat leden van BedrijfopVoorne.nl natuurlijk ook welkom zijn en nodigde de aanwezigen direct uit.
26 mei 2018 Rockanje Classic Races. Omdat Beachclub VIEW een van de hoofdsponsors is, werden
drie keer twee toegangskaarten verloot. Natascha de Bruin van NOVA-HR, Corrie Schouten van Slingerland Financieel Advies en Loana Arentz van ROOFZZ waren de gelukkige winnaars.
29 mei 2018 Werkconferentie Economic Board Voorne-Putten in Spijkenisse
21 juni 2018 Startersdag Voorne-Putten 2018 in Brielle

De nieuwe AVG
Bestuurslid Monique van der Schans en mr. Erica Jansen hielden een korte presentatie over de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze nieuwe wet gaat in op 25 mei a.s.. Erica legde uit waarom het voldoen aan de eisen in de nieuwe AVG ook voor ZZP’ers van belang is. Zij en Monique hebben een 3 uur durende workshop georganiseerd en het bestuur bood de leden een korting aan. De data waarop de workshops gehouden worden, zijn 18 mei, 8 en 22 juni en 6 en 13 juli.

Een heerlijk diner
Het buffet bestond o.a. uit de huisgemaakte hamburgers van VIEW, klaargemaakt op een echte Zuid-Amerikaanse Braai, een soort BBQ, die zijn eigen kooltjes maakt. Daarnaast was er volop keuze uit salades en stokbrood. Iedereen liet het zich dus goed smaken.

Kortom, het was weer een gezellig BiZZ-Plein.