BiZZ-Plein 20 april 2017 in Oostvoorne!

Misschien is onze uitnodiging voor het BiZZ-Plein op donderdag 20 april a.s. aan je aandacht ontglipt. Daarom sturen we je deze herinnering, voor als je je nog niet hebt aangemeld.

Maak van iets ouds, iets nieuws

Iedereen heeft wel een doos op zolder met oude foto’s van vroeger. Zitten ze niet in een vergeeld foto-album of in een antiek lijstje, dan liggen ze vaak los door elkaar. Zonde! vindt Dinie Barendregt van Koeiesteyn Design. Dinie is fotograaf en zal ons donderdag laten zien hoe deze oude foto’s weer aan de muur kunnen hangen, en dan op een moderne manier. Zij maakt van iets ouds, iets nieuws.

Wil jij die goede oude tijd doen herleven…of gewoon gezellig een avond ne twerken met andere ZZP’ers? Dan zien we je graag tijdens ons BiZZ-Plein op 20 april. Je kunt je aanmelden via info@bedrijfopvoorne.nl. Laat even weten of je ook deelneemt aan het diner.

Ken je nog meer ondernemers die hun netwerk op Voorne-Putten willen uitbreiden, neem ze dan gerust mee als introducé (meld deze persoon ook aan via het genoemde e-mailadres).

Programma
17:00 – 18:00 uur   Openingsborrel
18:00 – 19:10 uur   Walking Diner
19:10 – 19:20 uur   Welkomstwoord
19:20 – 19:30 uur   Dinie Barendregt van Koeiesteyn Design
19.30 – 21.00 uur   Netwerken
21:30 uur                 Afsluiting

Locatie
Brasserie Lime
Zanddijk 5
3233 XJ Oostvoorne

Parkeren
Er is voldoende ruimte om te parkeren in de directe omgeving van Brasserie Lime.

Kosten
De kosten voor het diner bedragen € 15,00 p.p. incl. BTW. Daarnaast zijn de drankjes voor eigen rekening. Afrekenen via een pinautomaat is mogelijk. Graag vernemen we of je gebruik wilt maken van het diner. Eventuele dieetwensen kun je direct doorgeven bij aanmelding.

Aanmelding
Stuur een e-mail naar info@bedrijfopvoorne.nl.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op via e-mail info@bedrijfopvoorne.nl of via telefoon 06-1551 9508.