Kick-off BiZZ-Pleins 2018 in Geuzenstaete

De eerste BiZZ-Plein bijeenkomst van dit jaar vond plaats op woensdag 17 januari in business lounge De Beleving van full service business center Geuzenstaete te Brielle.

Ondanks de geringe opkomst was het een gezellige kick-off van de netwerkbijeenkomsten van BedrijfopVoorne in 2018. Drie nieuwe ondernemers kwamen de sfeer proeven, EN natuurlijk ook de overheerlijke huisgemaakte winterse stamppotten van René Valkenburg. 
 
Zoals altijd was de sfeer ontspannen en informeel. TIjdens haar korte presentatie belichtte voorzitter Ellen Mol het afgelopen jaar en haakte in op een aantal doelstellingen waarvoor het bestuur zich in 2018 zal inzetten, uiteraard met medewerking van alle leden. Na de presentatie was het tijd voor een kort vraag en antwoordspel. De aanwezigen gingen twee aan twee met elkaar in gesprek over de Why-What-How cirkel van Sinek. Dat leverde al snel interessante gesprekken tussen meerdere duo’s op.
 
De avond vloog dan ook voorbij. 
 
Wil je ook een gezellige, ongedwongen netwerkbijeenkomst van BedrijfopVoorne.nl bijwonen? Reserveer dan alvast 20 maart in je agenda en meld je aan via info@bedrijfopvoorne.nl!