Online zichtbaar tijdens BiZZ-Plein op 14 maart 2017

Tijdens het BiZZ-Plein van 14 maart jl. hebben leden van BedrijfopVoorne.nl en andere belangstellenden geleerd waarmee zij zich kunnen onderscheiden in hun online profilering. Anne-Roos Radings van ZOO Elements gaf een interactieve presentatie over de inzet van zogenaamde ‘signature’ films.

Via een signature film laat je letterlijk jouw handtekening achter op het netvlies van de kijker. De films zijn kort, soms snel en altijd aansprekend. Ieder beeld maakt je nieuwsgierig naar het volgende wat je gaat zien. Met deze signature films kun je in 1 tot 1,5 minuut laten zien hoe jij het probleem van jouw klanten kunt oplossen.

ZOO Elements: meer dan alleen filmmakers

Bij het maken van de films denken Anne-Roos Radings, medeoprichter van en productiemanager bij ZOO Elements, en haar team altijd ‘out of the box’. Iedere ondernemer is uniek, daar hoort een unieke handtekening bij. Iedere film is dan ook enig in zijn soort, precies afgestemd op het product of de dienst van de ondernemer, en geeft je het gevoel dat je juist bij die ondernemer moet zijn. Zo een ludieke film maken, vergt creativiteit en lef. Twee unieke eigenschappen die je ook nodig hebt bij je online profilering als ZZP’er.

BedrijfopVoorne.nl, een (inter)actief platform voor ZZP’ers, door ZZP’ers

ZZP’ers beschikken niet altijd over de complete set aan ondernemersvaardigheden. Daarom is het juist voor hen waardevol om bij elkaar te komen op de manier waarop BedrijfopVoorne dit initieert via de BiZZ-Plein bijeenkomsten. Het zijn (inter)actieve bijeenkomsten, bedoeld om de ZZP’ers meer kennis en ervaring te laten opdoen en te delen.

Het eerstvolgende BiZZ-Plein vindt plaats op donderdag 20 april 2017.