Dinsdag 20 maart 2018 Grand Café Swins

Op dinsdag 20 maart a.s. organiseren wij weer ons BiZZ-Plein, een informele netwerkbijeenkomst voor ZZP’ers, door ZZP’ers. We zijn te gast bij Grand Café Swins, gevestigd in een uniek pand aan de Swinsedreef nabij het strand en midden in de prachtige duinen en het mooie bosgebied van Rockanje.

Samenwerking door verbinding
Tijdens dit BiZZ-Plein zullen leden zichzelf presenteren via een korte pitch, zal Swins ons verrassen met een heerlijk diner en zullen we uiteraard leden en belangstellenden met elkaar in gesprek brengen. Het doel van onze BiZZ-Pleins is om leden een podium te bieden waarop zij zich kunnen profileren EN om verbinding te creëren waaruit samenwerking kan ontstaan. Diverse leden van BedrijfopVoorne werken namelijk al succesvol met elkaar samen.

Programma
17:00 – 18:00 uur   Ontvangst en netwerken
18:00 – 19:30 uur   Diner
19:30 – 19:45 uur   Welkomstwoord
19.45 – 21.00 uur   Pitchen en Netwerken
21:00 uur               Afsluiting

Locatie
Grand Café Swins
Swinsedreef 22
3235 AR  Rockanje

Parkeren
Er is voldoende ruimte om te parkeren op het naast gelegen parkeerterrein.

Kosten
De kosten voor het diner bedragen € 15,00 p.p. incl. BTW. Daarnaast zijn de drankjes voor eigen rekening. Afrekenen via een pinautomaat is mogelijk. Graag vernemen we of je gebruik wilt maken van het diner. Eventuele dieetwensen kun je direct doorgeven bij aanmelding.

We zien je graag op 20 maart a.s..