Een gezellige jaarafsluiting in Grand Cafe1661 te Hellevoetsluis

Tijdens de jaarlijkse BiZZ-Kerstborrel op woensdag 13 december sloten het bestuur en leden van BedrijfopVoorne.nl het jaar 2017 af met een korte terugblik. Onder het genot van een hapje en drankje in het onlangs verbouwde Grand Café 1661 bedankte voorzitter Ellen Mol de aanwezigen voor hun bijdrage en inzet in 2017 en sprak zij de wens uit voor een nieuw, inspirerend ondernemersjaar.

Dinie Barendrecht van Koeiesteyn-Design presenteerde de eerste ondernemersvideo die zij en haar dochter Anne-Roos van Zoo-Elements signature films hebben gemaakt van een van de leden, Jan Gardenier van Secretariaat Geuzenstaete. Deze video’s van leden worden ingezet voor hun zichtbaarheid op sociale mediakanalen, de website www.bedrijfopvoorne.nl en natuurlijk de website van de ondernemers zelf. Eén van de vele mooie initiatieven die dit jaar door BedrijfopVoorne.nl is ontwikkeld.

Dat er bij BedrijfopVoorne.nl steeds meer samenwerking tot stand komt en de onderlinge gunfactor hoog is, bewees Rhijn Broesterhuizen van Business Center Geuzenstaete. Hij werd aangenaam verrast door Lissy de Wit – Travel Counsellor die hem zijn reisdocumenten overhandigde en zette haar vervolgens in het zonnetje.

Na de toost op het nieuwe jaar werd er nog gezellig nagepraat aan de bar.